BACHELOR-PROJEKT: Er du maskinmesterstuderende eller studerende på en lignende uddannelse? – og vil du være med til at fremtidssikre og udvikle Stenlille Grusgrav? Eksempelvis ved at være med til en kortlægning af værdistrømmene. Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Stenlille Grusgrav søger aktuelt nu 1-2 studerende, som er interesserede i at skrive bachelorprojekt med baggrund i grusgravens produktionsapparat. Stenlille Grusgravs produktionsapparat består af nye så ved som ældre funktionsenheder, der er sammenbygget for at opnå en given funktion for produktion af et specifikt produkt.

Nedenstående viser de muligheder, jeg ser for projektopgaver. Der kan være andre, og de kan muligvis kombineres efter behov:

 • Optimering af grusgravens arbejdsgange (LEAN)
 • Energiforsyning til grusgraven
 • Optimering af grusgravens vaskeværk mhp. reduktion af vandforbrug og spildevandsmængde
 • Etablering af Solar/ Wind Power-pack til elforsyning af grusgravens pladslys og skurvogn.

Ovenstående projektmuligheder skal ses i relation til de 4 verdensmål, vi arbejder med i grusgraven. 

vaskeværk

 

Om Stenlille Grusgrav

Grus er ikke bare grus. Stenlille Grusgrav er rig på råstoffer, som vi indvinder og forædler til de produkter, vi fører. Det er vigtigt for os, at alle kunder får gavn af grusgravens produkter. Derfor skaber vi produkter med helt specifikke egenskaber. Det kræver nørderi i kornkurver og teknologi og mange udfordringer, som gør det spændende at gå på arbejde hver dag. Vi er en grusgrav i konstant udvikling, og vi har en bæredygtighedsstrategi, der integrerer FNs Verdensmål i vores daglige arbejde.

Vi er et lille team med en flad struktur. Vi lægger vægt på løbende at sparring og idegenerering med hinanden for at sikre en høj kvalitet i alt hvad vi laver.

Christian Kalle er daglig leder af grusgraven og som studerende kommer du til at arbejde tæt sammen med ham. Christian er uddannet maskinmester og har siden da været junior & 2. mester hos T&E og TORM, rejsemontør, projektleder, udstationeret i Canada (projektledelse, uddannelse, opsøgende salg) og har haft forskelligt fagligt salgsarbejde.

 

Som studerende vil du

 • deltage et lille men godt fagligt og kollegialt fællesskab
 • få et udfordrende forløb med rig mulighed for at fordybelse
 • modtage løbende sparring og input fra grusgravens ejer
 • få fleksible mødetider og mulighed for at arbejde hjemmefra med dit projekt.

Vi er beliggende midt på Sjælland. Du kan bo overalt i Danmark. Sammen finder vi en løsning, så du kan gennemføre og skrive dit projekt. Eksempelvis ved at du møder ind hver dag i en periode og efterfølgende arbejder videre hjemmefra i en sammenhængende periode – eller ved at du får en 4-dages uge i grusgraven.

 

Vi forventer at du 

 • er maskinmesterstuderende eller studerende indenfor anden relevant uddannelse
 • kan arbejde selvstændigt og løsningsorienteret
 • ønsker at samarbejde med teamet
 • er interesseret i at yde dit bedste sammen med os.

 

Er du blevet nysgerrig og interesseret at høre mere?

Så er du meget velkommen til at kontakte Christian Kalle på mobil 2868 6330 eller sende en e-mail til ckp@stenlillegrusgrav.dk

Maskinmesterskolen København har godkendt os som praktiksted.