1 år med Stenlille Grusgrav ApS

Tusind tak til alle jer, der var med til at fejre 1 års fødselsdag for Stenlille Grusgrav ApS lørdag den 14. september 2019. Tak fordi I tog jer tid til at komme forbi. Det var herligt, at mange af jer havde taget hele familien med. Stenlille Grusgrav er nemlig mere end bare en grusgrav.

Vejret var med os og stemning var høj, da vi gik på jagt efter flintesten og vulkansten. Det viste sig at være ret fedt at bruge en stenhammer til at undersøge indholdet i sten. Stenene har ligget i jorden siden sidste istid. Så vidt jeg ved, blev der gjort i hvert fald 2 fund af fossile søpindsvin.

En særlig tak til Thomas J.J. Johansen, naturvejleder og historiefortæller, fra Brorfelde Observatorium som smittede os alle med sin store begejstring for de mange stenlag i grusgraven.

Vi glæder os til endnu et år i selskab med Stenlille Grusgrav ApS. Forhåbentligt har vi en masse at fejre igen til næste år når vi holder 2 års fødselsdag for grusgraven.

/Gert Pedersen & Christian Kalle

 

Er du blevet nysgerrig omkring Stenlille Grusgrav? 

Hvis du er interesseret i at høre mere om os bag grusgraven så har Dagbladet Ringsted skrevet en fin artikel om åbningsdagen for Stenlille Grusgrav i September 2018 her, hvor vi fortæller nærmere om vores baggrund og vision for den lille grusgrav på Sjælland.

 

Følg os på Facebook eller LinkedIn

Stenlille Grusgrav er  meget mere end bare en grusgrav. På Facebook og LinkedIn kan du holde dig opdateret på de arrangementer vi holder i grusgraven. Du kan også følge med i vores hverdag, blive klogere på vores produkter, se åbningstider og deltage i konkurrencer.