GRUSBLANDINGER

Sorteringer til enhver opgave


Når du skal i gang med byggeri, et vej- eller haveanlæg, så har du helt sikkert brug for grus. Grusblandinger fås fra de helt fine til de mere grove blandinger.  Vores 0-8 filtergrus er virkelig velegnet til at dræne for vand.

Du er velkommen til at komme ud i grusgraven, også selvom du ikke har forudbestilt de materialer du skal bruge. Hvis du har behov for større mængder, kan vi arrangere levering af grus direkte hjem til dig. 

Vi forhandler disse typer af grus:


0-4 vasket grus

Vasket grus kan bruges til ridebaner, som sandkassesand, fugesand på flisearealer samt mureropgaver.

Det har en meget fin karakter og kan blandes i cement til forskellige pudseopgaver af sokkel, gulv eller væg. 

Vaskede produkter er helt fri for ler.

0-16 vejgrus

Vejgrus er ideelt som toplag på grusveje, stier og p-pladser. Kvalitet og konsistens er høj, og det giver en jævn køreflade.

Materialet lever op til vejdirektoratets krav (SLG I).

0-8 vasket drængrus/ filtergrus

(U+4: vejledende deklaration kan fremsendes)

Filtergrus kan bruges som hydraulisk pakning, når jorder skal drænes. Vi har deklaration på vores filtergrus, så du er sikret et materiale af høj kvalitet.

Vaskede produkter er helt fri for ler.

0-16 støbemix

Beton = støbemix + cement + vand

Støbemix bruges til byggeprojekter, som beton til opfyldning af fundamentsblokke eller til støbning af gulve.

0-8 afrettergrus

Ideelt materiale som underlag til belægninger.

Afrettergrus indeholder ler og passer perfekt til anlægsopgaver, fx som underliggende lag under fliser, grus og sten.

Vores afrettergrus produceres i høj skarp kvalitet.

0-32 stabilgrus

Stabilgrus kan bruges til at etablere et stabiliserende bærelag under fx afrettergrus og eventuelt belægningssten, områder med tung trafik, fortove eller indkørsler.

Et grønt og miljøvenligt alternativ til stabilgrus er vores  genbrugsprodukter.

Se vores prisliste eller ring til os på 2868 6330 for et samlet tilbud.

Grus til have- og byggeprojekter


Når du skal lave flisebelægning, terrasse eller gangsti i haven, så får du brug for grus til det underliggende lag, før du anlægger fliserne. Underlagets tykkelse og vægten på belægningen hænger sammen, og her kan du eksempelvis få brug for stabilgrus og afrettergrus før du etablerer fliserne.

Grus er også nødvendig som bundsikring, når du skal anlægge indkørsel. Det er både et bærende element og nødvendigt for at kunne dræne for vand og heftige regnbyger.  

Filtergrus

Filtergrus bruges til dræn, og materialet må hverken være for fint eller for groft. Det vil give problemer hvis det er for fint, for så kan gruset trække ind i rørene sammen med vandet,  – og omvendt vil det også give problemer hvis gruset er for groft, for så opstår der risiko for, at leret kommer med ind i drænrørerne, fordi det trænger igennem gruset.

Derfor har vi i Stenlille Grusgrav udarbejdet sigteanalyser, der viser kornkurven for grusgravens 0-8 filtergrus. På den måde er materialets kvalitet altid helt klar.

Læs hvorfor EM Entreprise anbefaler filtergrus fra Stenlille Grusgrav (klik her).

Vejgrus

Med vores vejgrus kan du skabe en jævn grusbelægning på grusveje, og -stier, parkeringsarealer, omkring erhvervsbygninger og lignende. Vejgruset kan holde til relativ tung trafik og er et ideelt materiale som toplag i kraft af en høj slidstyrke.

Vejgrus giver vejen/stien en jævn og tæt overflade, som er både langstidsholdbar og komfortabel at køre, gå og cykle på. Konsistensen af vejgrus er lidt finere end et almindeligt bærelagsgrus, og netop det er med til at sikre et plant underlag.

Læs mere om kvaliteten af vejgrus fra Stenlille Grusgrav (klik her).

Sandkassesand

Vasket grus er også ideelt til dine børns sandkasse, fordi det netop er fint, blødt og lækkert at røre ved. Det er venligt over for børnenes tøj, da det ikke indeholder ler. Hvis du vil vide mere om “hent selv” sand til sandkassen, eller om hvordan du beregner den rette mængde sand så læs vores blogindlæg: Hent-selv grus i Stenlille Grusgrav hvor vi har lavet en trin-for-trin guide til hvor meget sand du skal bruge i din sandkasse. 

Støbeprojekter 

Hvis du står i et projekt der kræver støbning af den ene eller anden art, får du brug for støbemix. Beton består af støbemix, cement og vand. Det egner sig til mange forskellige former for byggeprojekter; både de små gør-det-selv projekter, men også i større erhvervssammenhænge eksempelvis til opfyldning af fundamentsblokke.

Stenlille Grusgravs støbemix er en grusblanding af sten og grus, specielt fremstillet til støbning af beton.  Ved at gøre brug af vores støbemix slipper du for selv at skulle blande den rette mængde af sten og grus i de optimale forhold for en betonblanding. 

Grus til indkørsel

Hvis du er i gang med at anlægge ny eller renovere din indkørsel, så kan Stenlille Grusgrav levere grus direkte hjem til dig. Vores 0-32 stabilgrus er godt som stabiliserende underlag for de eventuelle perlesten der lægges over indkørslen. Du kan også vælge at hente det selv, læs mere om vores trailer-salg til private her.  

Tøv ikke med at kontakte os

Du er altid velkommen til at kontakte os – både for at købe et af vores standardmaterialer, men også hvis du har særlige ønsker. Ring til Christian Kalle på 2868 6330 eller send en e-mail til ckp@stenlillegrusgrav.dk. Det er også Christian Kalle du skal kontakte hvis du vil have arrangeret levering af grus direkte hjem til din hoveddør. 

FN's Verdensmål

Bliv inspireret af Vision 2020-30 for bæredygtig brug & biodiversitet i Stenlille Grusgrav og vores arbejde med udvalgte verdensmål.

Trailersalg

Du er meget velkommen til at få fyldt din trailer med udvalgte sand-, grus- og stenprodukter. Se prisliste her

Direkte levering

Vi samarbejder med lokale vognmænd og kan levere materialerne til dig. Du kan også vælge selv at afhente dem.

Kvalitetsmaterialer fra Stenlille Grusgrav:


Sand

Vi fører harpet og uharpet sandfyld til fundamenter, der kan komprimeres samt ridebane-, sandkassesand mv.
Modtagelse af genbrugsmaterialer

Modtagelse

Vi modtager brugte byggematerialer: tegl & betonbrokker samt rent muldjord.

Grus

Vælg ml. bl.a. vasket drængrus/ filtergrus samt afrettergrus, vejgrus, støbemix og stabilgrus.

Muldjord

Vi tilbyder harpet muldjord uden sten og klumper til haveanlæg såvel kompostmuld og plænemuld.

Sten

Vi tilbyder perlesten, ærtesten og nøddesten samt de helt store kampesten.

Genbrugsstabilt

Vi producerer miljøvenlige genbrugsmaterialer i form af knust beton samt knust tegl og beton.

Har vi ikke det materiale du søger?

Kontakt os og hør om mulighederne for, at vi specialfremstiller præcis det materiale, du har behov for.