Støbemix, beton- eller stabilgrus til fundamenter og anlæg


Hvis du skal i gang med byggeri, et vej- eller haveanlæg, har du helt sikkert brug for grus. Stenlille Grusgrav laver blandinger af høj kvalitet.

Grusblandinger fås fra de helt fine til de mere grove blandinger. Grus er en blanding af småsten og sand. Der findes sorteringer af grus til enhver opgave.

Vi sælger disse typer af grus

0-4 vasket betongrus

0-8 vasket filtergrus (U+4: vejledende datablad kan fremsendes)
0-8 betongrus
0-18 ærtestabilt
0-18 støbemix
0-40 stabilgrus

Støbemix: Blandingsprodukt til støbning af fundamenter

Vi sælger en god støbemix (0-18 mm), som er en blanding af sand og sten, der er klar til dit støbeprojekt. Det er let at arbejde med, og et populært valg til mange byggeprojekter.  Tilsæt blot vand og cement og du har beton til opfyldning af fundablokke eller støbning af gulv til dit nye badeværelse mm.

Stabilgrus: Etablér et stabiliserende underlag med dræn

Vores stabilgrus (0-40 mm) er det rette valg til at etablere et stabiliserende bærelag under områder med tung trafik, fortove eller indkørsler med fliser eller lignende.

Stabilgrus er vigtigt for at underlaget  kan holde til tung trafik uden at give sig og skabe ujævnheder. Mængden, du har brug for, afhænger af jordforholdene og den belastning, det udsættes for efterfølgende, men generelt anbefales en lagtykkelse på 20-30 cm.

Vasket betongrus

Du kan også vælge vores vaskede betongrus, som er renset for ler og øvrige materialer. Det har en meget fin karakter og er klar til at blande i cement til forskellige pudseopgaver af sokkel, gulv eller væg. Det er rent og let at arbejde med og er også kendt som bundsikringssand.

Vores vaskede betongrus kan også bruges til ridebaner, som sandkassesand eller fugesand på flisearealer. Det er ideelt til dine børns sandkasse, fordi det netop er fint, blødt og lækkert at røre ved. Vi anbefaler at anvende dette produkt til børnenes sandkasse og undgå sandfyld fra andre projekter, da det ofte indeholder ler, der ødelægger børnenes tøj.

Ærtestabilt

Vælg vores ærtestabilt (0-16 mm) hvis du har brug for et lidt finere materiale – det kan være til en indkørsel som ikke udsættes for ekstrem tung trafik eller under fliser på en terrasse eller et haveanlæg. Vi anbefaler, at du udlægger et tyndt lag 0-8 grus som afretningslag mellem stabilgruset og filsebelægningen.

Et grønt og miljøvenligt alternativ til stabilgrus er vores produkter indenfor genbrugsstabil.

Lerholdige grusprodukter til robust brolægning

Hvis du skal lave en brolægningsopgave, skal du vælge et mere lerholdigt produkt til at holde sammen på stenene. Vores 0-8 betongrus er lerholdigt og vælges af mange brolæggere som afretningslag mellem bærelaget og belægningen.

Står du og mangler en større mængde grus?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at bestille en større mængde af et af vores grusmaterialer. Du kan fange Christian Kalle på telefon 2868 6330 eller e-mail ckp@stenlillegrusgrav.dk. Vi kan eventuelt lave et samlet tilbud på den mængde, du har brug for.

Du må også meget gerne kigge forbi og hente materialer uden forudbestilling. Hvis du er i tvivl om hvilket materiale, du skal vælge, er du altid velkommen til at spørge.

Åbningstider

Mandag – fredag kl. 6.30 – 16.00. Åben udvalgte lørdage (dato udmeldes her på siden og på Facebook).

Fleksibilitet

Stor fleksibilitet med hensyn til læssetidspunkt. Du kan lave en aftale ved at ringe til 28686330.

Levering mulig

Vi samarbejder med lokale vognmænd og kan levere. Du kan også vælge selv at afhente materialerne.

Vi er leveringsdygtige i alle gængse produkter af sand, grus, sten og betongrus.

 

Vi tilbyder kvalitetsmaterialer:


Sand

Du kan få harpet og uharpet sandfyld samt sandkassesand til bl.a. ridehaller og stalde.

ICE & DUST-AWAY

Kom og fyld din trailer med et valgfrit materiale; grus, sand, sten eller muldjord.

Grus

Bearbejdet genbrugsgrus (vasket og uvasket), lergrus, stabil grus og ærtestabilt.

Muldjord

Vi tilbyder harpet muldjord uden sten og klumper ideelt til haveanlæg, græsplæner mv.

Sten

Ærtesten og nøddesten i flere størrelser til indkørsler, rundt om bygninger mv.

Genbrugsstabil

Vi sælger knust tegl og beton til bl.a. byggeprojekter, veje og større nlægsprojekter.

Stenlille Grusgrav

– centralt på Vestsjælland

Omkørselsvejen 1, 4295 Stenlille
Vi er placeret umiddelbart syd for Stenlille ca. 300 m. ud mod Dianalund, mellem Holbæk og Sorø. Kig efter det røde skilt ved indkørslen.

Christian Kalle

  • Indehaver & daglig leder
  • 2868 6330
  • ckp@stenlillegrusgrav.dk

Christian Kalle er den ene ejer af Stenlille Grusgrav. Han er desuden daglig leder og ham, du møder, hvad enten du skal købe eller aflevere materialer. Som maskinmester befinder han sig godt med at fixe maskinerne men vil allerhelst betjene grusgravens kunder.

Gert Pedersen

  • Indehaver
  • 2092 1629
  • gp@stenlillegrusgrav.dk

Gert Pedersen er den anden ejer af Stenlille Grusgrav. Han har været selvstændig erhvervsdrivende gennem mere end 40 år og hjælper med indvinding og raffinering af grusgravens produkter. Du er altid velkommen til at kontakte Gert.

Om grusgraven

Stenlille Grusgrav har været i drift gennem mere end 30 år.

Det er en veletableret grusgrav, hvor vi udvinder sand, sten og grus af god kvalitet. Vi lægger stor vægt på, at den daglige produktion og kundebetjening varetages stabilt og effektivt samtidig med at den biologiske mangfoldighed beskyttes.