Mangler du materialer til gør-det-selv projekter?

Så kom ud til Stenlille Grusgrav, hvor vi også har direkte salg til private. Det er hent selv grus-, sten- og sandmaterialer, hvor vi læsser din trailer med den tilladte materialemængde (dobbelt eller enkelt akslet trailer). Se vores store udvalg af grus, sand og stenmaterialer. Der er med garanti et materiale der passer til dig og dit projekt, hvad enten du skal igang med at lave indkørsel, anlægge have, reparere grusstier, etablere byggefundamenter eller måske bare hente sand til dit barns sandkasse. 

 

Centralt beliggende på Vestsjælland

Stenlille Grusgrav ligger lige ved hovedvejen stik syd for Stenlille på vej mod Dianalund (mellem Holbæk og Sorø og i fin afstand fra Ringsted). Kig efter det røde skilt ved indkørslen på Omkørselsvejen.

Du velkommen til at kigge forbi indenfor normal åbningstid – så sørger vi for rigelige mængder af hent selv sten, grus og sand direkte til dine have-, hus- eller håndværkerprojekter.

 

Det betaler sig

Når du køber materialer direkte fra en grusgrav, så springer du nogle indkøbsled over i forhold til at gå i byggemarkedet, hvilket ofte giver en billigere pris. Det er direkte grussalg der, hvor materialerne indvindes.

Hos Stenlille Grusgrav er du også garanteret en god og personlig service. Vi har altid tid til vores kunder.

 

“Hent selv & få fyldt din trailer”

Vores koncept er “Hent selv & få fyldt din trailer” ved salg til private (max 1.000 kg.). Vi læsser din trailer med den tilladte mængde. For de specifikke produktpriser priser henviser vi til vores prisliste.

  Vi modtager kontant betaling eller mobilepay til 47 058.

  Du bestemmer materialet – Vi sørger for kvaliteten

  Uanset hvilken mængde du har behov for af et givent materiale, sørger vi for at være leveringsdygtige i materialer af god kvalitet. Vi har en lang række standardprodukter indenfor både grus, sand, sten, muldjord og genbrugsmaterialer.

  Derudover er vi meget opmærksomme på at lytte til vores kunders behov og ønsker til særlige produkter. Det har medført, at vi blandt andet har fået ridebanesand på hylderne, ligesom vi også blander grus til ko-stalde.

   

  Hvor meget sand skal jeg bruge til sandkassen?

  Det spørgsmål får vi ofte, men det er ikke helt let at svare på. Så skulle det ske at du ikke er helt sikker på, hvor meget sand der kan være i dine børns sandkasse eller hvor meget muldjord, du skal bruge i højbedet, så følg vores lille trin-for-trin guide her:

   

  Så meget sand skal du bruge til sandkassen

  Denne guide kan både bruges for sand, jord og grus, men vær opmærksom på, at den kun er vejledende.

  1. Mål sandkassens størrelse
  Start med at måle sandkassens højde, længde og bredde.

  2. Sørg for at dine mål er i meter
  Hvis du har målt sandkassen i centimeter skal målenes konverteres til meter.
  Hvis du er i tvivl så følg eksemplet her:

  Højde: 30 cm = 0,3 m
  Længde: 120 cm = 1,2 m
  Bredde: 100 cm = 1 m

  3. Find sandkassens rumfang
  Gang sandkassens højde, længde og bredde sammen for at finde rumfanget.

  0,3 m x 1,2 m x 1 m = 0,36 kubikmeter

  4. Kan du ikke forholde dig til kubikmeter?
  Hvis kubikmeter ikke siger dig noget, kan du omregne rumfanget til liter. 1 kubikmeter er det samme som 1000 liter. Det vil sige, at der skal bruges 360 liter sand til sandkassen. 

  5. Hvor meget vejer sand?
  Det er meget fornuftigt at forholde sig til om du må køre med materialets vægt på din trailer.
  En liter sand vejer 1,6 kg. Det vil sige, at sandet til vores sandkasse vejer: 1,6 kg x 360 l = 576 kg

  Muldjord har en vægtfylde på ca. 1,5 kg pr. liter

  Vi leverer også materialer direkte hjem til dig

  Viser det sig, at dit projekts størrelse overstiger din trailers kapacitet eller dit overskud, leverer vi også gerne direkte hjem til dig. Vi samarbejder med lokale vognmænd.  

  Eksempelvis sælger vi jævnligt ridebanesand til private og erhverv. Læs om Karuplund ridecenters oplevelse med ridebanesand leveret fra Stenlille Grusgrav her.  

  Du er altid velkommen til at kontakte Christian Kalle på 2868 6330.