RUNDVISNING

Besøg en aktiv grusgrav


Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at besøge os og høre mere om en aktiv grusgrav. Det kan være arbejdet med at skaffe råstoffer til samfundet, vores genbrugsmatrialer eller vores igangværende indsats med bæredygtig omstilling og styrket biodiversitet.

Vi modtager gerne besøgende i grupper – det kan være en et erhvervsnetværk, en skoleklasse, en uddannelsesinstitution, en virksomhed eller andet.

Obs på at vi kan have travlt og at alle besøg sker med respekt for vores medarbejdere.

Kontakt Christian Kalle hvis du er interesseret i at høre mere


Erhvervsnetværk

Vi har haft lokale erhvervsnetværk ude til forskellige temaaangementer med hyggeligt samvær bagefter. Blandt andet vidensdeling om vores bæredygtige omstilling og arbejde med genbrug og genanvendelse.

Erhvervsskoler

Et par skoleklasser har arbejdet med salg og markedsføring af produkter fra grusgrave. Her har vi besøg af en erhvervsskole fra Holbæk, som kom med meget inspirerende forslag til os som grusgrav.

forsamlingen

Verdensmålstour

Vi har en klassisk verdensmålstour rundt i grusgraven, hvor vi fortæller om de fire verdensmål, som vi arbejder med og hvor vi kan gøre en positiv forskel for samfund, mennesker og natur.

Geologien

Grusgravens materialer blev dannet under sidste istid og det er fascinerende at se og høre om de forskellige geologiske lag, der nu muliggør indvinding af de råstoffer, vores samfund har brug for.

Fossile fund

Vi har også haft skattejagt i grusgraven med stenhamre, hvor vi har været på jagt efter fossile fund – og det er lykkedes at gøre flere flotte fund.

Naturens farver

Grusgravens natur er rig på planter og jordarter, som kan bruges til at lave 100 % naturmaling til lokale kunstnere eller eget brug.

Ring til os på 2868 6330 for at aftale nærmere.