Alt fra småsten til store natursten


Du har brug for sten, hvis du skal bygge nyt, bygge om, anlægge have, indkørsel, lave sti eller vej. Her er det vigtigt, at du vælger det helt rigtige produkt, hvad angår udseende, størrelse og form. Lad Stenlille Grusgrav hjælpe dig i materialevalget.

Vi udvinder vi sten fra undergrunden (bakkematerialer) i alle størrelser, faconer og farver til de mange forskellige funktioner.

Vi sælger disse typer af sten

8-18 ærtesten
18-32 nøddesten
+150 kampesten

assorterede sten større end 32 mm haves

Sten til dræn eller betonblandinger

Hvis du skal støbe fundamenter og etablere de kapillarbrydende lag, har du brug for at mixe en betonblanding. Her kan du anvende vores ærtesten (6-18 mm).

Du kan også bruge vores færdigblanding i stedet, fx støbemix.

Nøddesten (18-32 mm) og singels (32-64 mm) anvendes til dræn og faskineanlæg. Sammen med fint sand skaber de et sandfang til at aflede regnvand og hindrer, at faskinen stopper til.

Belægningssten til haveanlæg og indkørsler

Ærtesten, nøddesten og singels er alle tre både dekorative, funktionelle og skridsikre.

Nøddesten og ærtesten fås i flotte nuancer og anvendes ofte som belægning i indkørsler, gårdspladser eller omkring erhvervsejendomme. Kanterne er fra naturens hånd afrundede og de har en god ensartet størrelse.

Singels er for store til belægning i indkørsler men anvendes af mange til at omkranse ejendomme. De er også ideelle hvis du skal lave en faskine eller nederst som fyld i store plantekasser og krukker.

Du kan også bruge disse belægningssten til at skabe bakker og kurver på flade byggegrunde. Så mixes de med grus og muldjord og beplantes eller tilsås med græs.

Flotte natursten til gærder og pynt

Paksten (64-150) og de helt store kampsten (150+) kan være dekorative elementer i haveanlæg eller bruges til at skabe en flot kampestensmur.

Du er velkommen til at komme ud i grusgraven og håndpukke dine natursten. Vi kan også samle en assorteret mængde paksten eller kampsten til dig.

Har du brug for en eller flere slags sten?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at bestille en større mængde af et af vores stenudvalg. Du kan fange Christian Kalle på telefon 2868 6330 eller e-mail ckp@stenlillegrusgrav.dk. Vi kan eventuelt lave et samlet tilbud på den mængde, du har brug for.

Du må også meget gerne kigge forbi og hente materialer uden forudbestilling. Hvis du er i tvivl om hvilket materiale, du skal vælge, er du altid velkommen til at spørge.

Åbningstider

Mandag – fredag kl. 6.30 – 1&.00. Åben udvalgte lørdage (dato udmeldes her på siden og på Facebook).

Fleksibilitet

Stor fleksibilitet med hensyn til læssetidspunkt. Du kan lave en aftale ved at ringe til 28686330.

Levering mulig

Vi samarbejder med lokale vognmænd og kan levere. Du kan også vælge selv at afhente materialerne.

Vi er leveringsdygtige i alle gængse produkter af sand, grus, sten og betongrus.

 

Vi tilbyder kvalitetsmaterialer:


Sand

Du kan få harpet og uharpet sandfyld samt sandkassesand til bl.a. ridehaller og stalde.

ICE & DUST-AWAY

Kom og fyld din trailer med et valgfrit materiale; grus, sand, sten eller muldjord.

Grus

Bearbejdet genbrugsgrus (vasket og uvasket), lergrus, stabil grus og ærtestabilt.

Muldjord

Vi tilbyder harpet muldjord uden sten og klumper ideelt til haveanlæg, græsplæner mv.

Sten

Ærtesten og nøddesten i flere størrelser til indkørsler, rundt om bygninger mv.

Genbrugsstabil

Vi sælger knust tegl og beton til bl.a. byggeprojekter, veje og større nlægsprojekter.

Stenlille Grusgrav

– centralt på Vestsjælland

Omkørselsvejen 1, 4295 Stenlille
Vi er placeret umiddelbart syd for Stenlille ca. 300 m. ud mod Dianalund, mellem Holbæk og Sorø. Kig efter det røde skilt ved indkørslen.

Christian Kalle

  • Indehaver & daglig leder
  • 2868 6330
  • ckp@stenlillegrusgrav.dk

Christian Kalle er den ene ejer af Stenlille Grusgrav. Han er desuden daglig leder og ham, du møder, hvad enten du skal købe eller aflevere materialer. Som maskinmester befinder han sig godt med at fixe maskinerne men vil allerhelst betjene grusgravens kunder.

Gert Pedersen

  • Indehaver
  • 2092 1629
  • gp@stenlillegrusgrav.dk

Gert Pedersen er den anden ejer af Stenlille Grusgrav. Han har været selvstændig erhvervsdrivende gennem mere end 40 år og hjælper med indvinding og raffinering af grusgravens produkter. Du er altid velkommen til at kontakte Gert.

Om grusgraven

Stenlille Grusgrav har været i drift gennem mere end 30 år.

Det er en veletableret grusgrav, hvor vi udvinder sand, sten og grus af god kvalitet. Vi lægger stor vægt på, at den daglige produktion og kundebetjening varetages stabilt og effektivt samtidig med at den biologiske mangfoldighed beskyttes.