OM OS

Grus er ikke bare grus!

 


Stenlille Grusgrav er meget mere end et hul i jorden. Den er rig på råstoffer, som vi indvinder og forædler til de produkter, vi fører. 

Det er vigtigt for os, at alle vores kunder får gavn af grusgravens produkter. Derfor skaber vi produkter med helt specifikke egenskaber. Det kræver nørderi i kornkurver og teknologi. Det er spændende. Udfordrende. Vi kan godt lide det.

Er der et produkt, du har brug for? Så giv os et ring. 

Om Stenlille Grusgrav ApS

Stenlille Grusgrav ApS blev stiftet i 2018, da den fik nye to indehavere; Christian Kalle og Gert Pedersen. Selve grusgraven er veletableret og har været i drift gennem mere end 30 år. Vi lægger vægt på, at den daglige produktion og kundebetjening varetages stabilt og effektivt samtidig med at den biologiske mangfoldighed beskyttes.

Christian Kalle

 • Indehaver
 • 2868 6330
 • ckp@stenlillegrusgrav.dk

Christian Kalle er den ene ejer af Stenlille Grusgrav. Han er desuden daglig leder og ham, du møder, hvad enten du skal købe eller aflevere materialer. Som maskinmester befinder han sig godt med at fixe maskinerne men vil allerhelst betjene grusgravens kunder.

 

Gert Pedersen

  • Indehaver
  • 2092 1629

 

Gert Pedersen er den anden ejer af Stenlille Grusgrav. Han har været selvstændig erhvervsdrivende gennem mere end 40 år og hjælper med indvinding og raffinering af grusgravens produkter. Du er altid velkommen til at kontakte Gert.

silhuet

Søren

 • Medarbejder

Søren er medarbejder i Stenlille Grusgrav. Til daglige opgaver med at producere alle de materialer, vi indvinder i grusgraven, skrue på maskineriet og betjene kunder.

 

Anette Larsen

 • Konsulent
 • 5223 3633
 • akl@stenlillegrusgrav.dk

Anette Kalle Larsen er bæredygtighedskonsulent og udvikler grusgravens bæredygtige tiltag, herunder udarbejdelse af CO2-regnskab og konkrete mål for bæredygtighed og biodiversitet. 

silhuet

Dino

 • Arbejdsmand

Dino Hirsch laver markedføring i grusgraven på de sociale medier og står for at opdatere grusgravens hjemmeside. Han laver også videoer til markedsføring og vores YouTube-kanal.

silhuet

Erik

 • Arbejdsmand

Erik er arbejdsmand her i grusgraven og hjælper med at indvinde råstoffer og producere materialer.

Følg Christian Kalle og Stenlille Grusgrav på de sociale medier:

Holbæk Orienteringsklub

Stolt sponsor af Holbæk Orienteringsklub

 

Stenlille Grusgrav støtter op omkring det store arbejde, som de frivillige i Holbæk Orienteringsklub yder i løbet af året. Derfor sponsorerede vi t-shirts til deltagende børn i klubbens Halloweenløb 2022.

Hvis du har lyst til at løbe med, så besøg klubbens hjemmeside for mere information.

Stolt sponsor af Holbæk Håndboldklub

Stenlille Grusgrav støtter også op omkring alle de aktive spillere i Holbæk Håndboldklub og ikke mindst deres engagerede trænere. Derfor har vi været med til at sponsorere spilletøj til U13 drengene her i 2022.

Hvis du har fået lyst til at spille håndbold, så besøg klubbens hjemmeside for træningstider og yderligere information.