Få grusarealer helt uden støvskyer


Hvis du gerne vil slippe for de hvirvlende støvskyer der typisk kommer fra grus underlag og samtidig spare på dine vedligeholdelsesudgifter, så er Stenlille Grusgrav leveringsdygtig i ICE & DUST-AWAY.

ICE & DUST-AWAY er et produkt der binder støv og det er derfor ideelt til at vedligeholde befærdede grus arealer som f.eks. gårdpladser, byggepladser, ridebaner og grusveje – og så fungerer det også som et alternativ til vejsalt.

ICE & DUST-AWAY

ICE & DUST-AWAY er et flydende, støvbindende produkt som holder grus arealer pæne i længere tid. Du slipper for at skulle fortynde produktet, da det er flydende og klar til brug med det samme. Du fordeler væsken let med en sprøjte eller spredebom, alt efter størrelsen på arealet.

ICE & DUST-AWAY indeholder calcium og magnesium som binder vandet fra luften og selvom overfladen tørre ud i løbet ad dagen, optager den ny fugt fra luften i løbet ad natten.

Miljøvenligt alternativ til vejsalt

ICE & DUST-AWAY kan også bruges som tø middel til at forebygge glatte veje i op til 60 timer. Det er mere miljøvenligt end almindeligt vejsalt, da det både skåner vejtræer, grundvand, dyrepoter og hestehove, idet det ikke indeholder kloridsalte.

ICE & DUST-AWAY fremstilles af Nordisk Aluminat A/S og blev svanemærket i 2001. Nordisk Aluminat A/S er certificeret i ISO 9001 og ISO 14001 og en del af Norlex Group.

Kontakt os for køb af ICE 6 DUST-AWAY

Du kan fange Christian Kalle på telefon 2868 6330 eller e-mail ckp@stenlillegrusgrav.dk Du er også meget velkommen til at komme forbi og høre mere om produktet.

Åbningstider

Mandag – fredag kl. 6.30 – 16.00. Åben udvalgte lørdage (dato udmeldes her på siden og på Facebook).

Fleksibilitet

Stor fleksibilitet med hensyn til læssetidspunkt. Du kan lave en aftale ved at ringe til 28686330.

Levering mulig

Vi samarbejder med lokale vognmænd og kan levere. Du kan også vælge selv at afhente materialerne.

Vi er leveringsdygtige i alle gængse produkter af sand, grus, sten og betongrus.

 

Vi tilbyder kvalitetsmaterialer:


Sand

Du kan få harpet og uharpet sandfyld samt sandkassesand til bl.a. ridehaller og stalde.

ICE & DUST-AWAY

Kom og fyld din trailer med et valgfrit materiale; grus, sand, sten eller muldjord.

Grus

Bearbejdet genbrugsgrus (vasket og uvasket), lergrus, stabil grus og ærtestabilt.

Muldjord

Vi tilbyder harpet muldjord uden sten og klumper ideelt til haveanlæg, græsplæner mv.

Sten

Ærtesten og nøddesten i flere størrelser til indkørsler, rundt om bygninger mv.

Genbrugsstabil

Vi sælger knust tegl og beton til bl.a. byggeprojekter, veje og større nlægsprojekter.

Stenlille Grusgrav

– centralt på Vestsjælland

Omkørselsvejen 1, 4295 Stenlille Vi er placeret umiddelbart syd for Stenlille ca. 300 m. ud mod Dianalund, mellem Holbæk og Sorø. Kig efter det røde skilt ved indkørslen.

Christian Kalle

  • Indehaver & daglig leder
  • 2868 6330
  • ckp@stenlillegrusgrav.dk

Christian Kalle er den ene ejer af Stenlille Grusgrav. Han er desuden daglig leder og ham, du møder, hvad enten du skal købe eller aflevere materialer. Som maskinmester befinder han sig godt med at fixe maskinerne men vil allerhelst betjene grusgravens kunder.

Gert Pedersen

  • Indehaver
  • 2092 1629
  • gp@stenlillegrusgrav.dk

Gert Pedersen er den anden ejer af Stenlille Grusgrav. Han har været selvstændig erhvervsdrivende gennem mere end 40 år og hjælper med indvinding og raffinering af grusgravens produkter. Du er altid velkommen til at kontakte Gert.

Om grusgraven

Stenlille Grusgrav har været i drift gennem mere end 30 år.

Det er en veletableret grusgrav, hvor vi udvinder sand, sten og grus af god kvalitet. Vi lægger stor vægt på, at den daglige produktion og kundebetjening varetages stabilt og effektivt samtidig med at den biologiske mangfoldighed beskyttes.